Sprovođenje

Institut „Mihailo Pupin“

Institut „Mihailo Pupin“ (IMP) je vodeća je naučno-istraživačka institucija u Srbiji u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija (IKT), kao i najveći i najstariji ICT institut u jugoistočnoj Evropi. Nalazi se u Beogradu, glavnom gradu Srbije. Institut „Mihailo Pupin“ pruža širok spektar proizvoda i usluga u visokotehnološkoj oblasti u primenjenom istraživanju, dizajnu, razvoju, proizvodnji, testiranju i primeni profesionalne opreme i sistema namenjenih širokom spektru poslovnih partnera, pre svega komunalnim preduzećima od nacionalnog značaja.

VTT Technical Research Centre of Finland LTD

 VTT je vizionarski partner za istraživanje, razvoj i inovacije. VTT pokreće održivi rast i bori se sa najvećim globalnim izazovima našeg vremena i pretvara ih u mogućnosti rasta. Oni prevazilaze očigledno kako bi pomogli društvu i kompanijama da rastu kroz tehnološke inovacije. VTT ima preko 75 godina iskustva vrhunskih istraživanja i naučno zasnovanih rezultata.

Fraunhofer Gesellschaft zur Foerderung der angewandten forschung e.V.

 Fraunhofer je vodeća evropska aplikaciona istraživačka organizacija. Njihovi istraživački napori u potpunosti su usmereni na potrebe ljudi: zdravlje, sigurnost, komunikacija, energija i životna sredina. Kao rezultat toga, posao koji rade njihovi istraživači i programeri ima značajan uticaj na život ljudi. Kreativni su i dizajniraju proizvode. Fraunhofer poboljšava metode i tehnike. Ukratko, Fraunhofer forsira budućnost.

KPMG d.o.o. Beograd

KPMG je međunarodna mreža revizorskih i savetodavnih firmi koja trenutno zapošljava više od 207.000 zaposlenih u 153 zemlje širom sveta. KPMG d.o.o. Beograd trenutno ima preko 270 zaposlenih i nudi kvalitetne usluge zasnovane na svom međunarodnom iskustvu, kao i na dubinskom poznavanju lokalnih zakonskih zahteva u vezi sa revizijom, oporezivanjem i opštim poslovnim pitanjima. KPMG d.o.o. Beograd savetuje srpske i međunarodne kompanije i institucije u svim sektorima ekonomije i javnog sektora.

Konsultanti

Drago Ipavec

Ključni ekspert 2, Trening ekspert

Filip Dragović

Ključni ekspert 1 - Vođa projekta